HAIDETI ,DACA NOI NU....CINE??? Nu mai asculta parerea celor din jur

 

Cu cat te lasi mai mult influentata de ce auzi si pleci urechea la toate zvonurile, cu atat  nu vei avea timp si energie sa te mai asculti pe tine. Tu trebuie sa iti definesti cine esti tu si ce vrei tu, CONCRET. Fiindca esti o fiinta unica si irepetabila. De la anatomie, structura, personalitate, visuri si dorinte, tot. 
Pe copilul tau il poti sprijini doar daca esti puternica si te ia ca model. Nu sa-i "alimentam" adictiile.
 Vrei sa devi puternica?
HAI 
Scrie pe o foaie care sunt cele mai importante dorinte pe care le ai. Pune foaia in sertar si revino la ea peste cateva zile. Nu pune presiune pe tine. Scrie liber, din izvorul adanc al sufletului tau, draga mea .
Acolo zace cea mai mare sinceritate.
 HAI 
Fii sincera cu tine si scrie ce iti doresti cel mai mult,, unde am gresit si ce m-a ranit cu acordul sau neatentia mea?  Asta iti dezvolta foarte mult capacitatea de a-ti da voie sa fii libera in gandire si mai tarziu in actiuni.
HAI, Pune pret pe ceea ce simti
Noi oamenii avem foarte multe instincte ascunse bine in subsconstient. Nu ti s-a intamplat de nenumarate ori sa ai atatea revelatii, sa simti cum parca ies la suprafata trairi, dorinte ascunse si multe momente de ” aha! ” ?
Sunt lucrurile pe care le simti si care zac in tine, dar iti e teama sa le dai curs si sa le asculti. Tu stii ce ai de facut. Tu te cunosti cel mai bine, chiar daca iti reprimi insight-urile pe care le ai. Esti si poti totul. Daca iti iei cateva momente de liniste, o sa-ti dai seama cate lucruri poti face, cata putere ascunzi, dar pe care nu o folosesti, fiindca traiesti in rutina si dai curs lucrurilor micute din viata ta, in loc sa te gandesti la lucrurile cu adevarat marete.
HAI . Da curs doar celor mai marete lucruri din interiorul tau, nu lucrurilor micute!
Si aici te provoc sa reflectezi putin asupra ta. NU te mai risipi in a controla viata (BINELE) celor dragi din jurul tau .
Intoarce-te si priveste-ti lumea interioara. Cufunda-te in gradina ta interioara, cu lacuri si izvoare, pasari si flori!Uita-te in gradina ta, exista o lume intreaga cu secretele si cunostintele sale. Gaseste-ti potentialul ascuns. Negociaza cu eul tau interior, ai incredere in el, primeste-i sfaturile! Ai incredere in ceea ce simti, in ceea ce sufletul tau iti spune ca isi doreste cel mai de pret!
 HAI.  Doar tu iti stii valoarea!
Indiferent cat de mica si neputincioasa te-ai simtit, indiferent cine te-a facut sa te simti prost, acum e timpul sa dai la o parte voalul neputintei si al neincrederii. Imi aduc amine ca imi spunea un prieten bun .
  E important sa ai increderea ca poti orice! Ca poti avea orice barbat vrei tu! Fara incredere in tine nu faci nimic!
Am reflectat la spusele lui si mi-am dat seama ca, intr-adevar, increderea este cheia!
 De ce sa nu am incredere in mine? De ce altele au incredere in ele si tot ce isi doresc? Daca nu am incredere in mine inseamna ca nu ma cunosc indeajuns de mult, mi-am spus. Inseamna ca nu stiu cine sunt si ce pot cu adevarat. Hai sa incep sa ma cunosc! Fiindca ceea ce cunosti, iti da siguranta si incredere, asa-i? Stii pe ce sa te bazezi. In schimb, necunoasterea inseamna teribilul sentiment de nesiguranta.
Inchide ochii. Hai, fa-o ! 
Imagineaza-ti un palat superb, cu o gradina superba de flori, mare, imagineaza-ti ca tu esti stapana acestei imparatii. Intri in palat, in camera ta. Observa tot ce este in jur. Arunca ceea ce simti ca nu iti foloseste. Deschide geamurile si lasa ca aerul curat sa patrunda in camera in care vei sta. 
Te simti printesa ? Hai 
Priveste tronul din mijlocul camerei. Acum te uiti pe geam si simti cum prinzi aripi si zbori deasupra imparatiei tale. Vezi slujitorii, vezi gradina cu flori, vezi intreaga lume pe care trebuie sa o conduci si care are nevoie de tine Zbori peste ogoare, peste lacuri, si vezi toti oamenii care vor avea nevoie de intelepciunea ta.
 Te simti puternica, nobila si inteleapta.?
 Daca nu.....Ramanem Cenusarese Pup si HAI .

 

Pentru voi cu drag si dor  HAIDETI !

 

CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN

TEL: 0727.228.057

AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.

Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări: PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc .

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist - Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.

PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc. Servicii de calitate Profesionalism Confidenţialitate .

Vă aşteptam cu mare drag! -

Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.