“Prima Toamnă ALTFEL. S-o umplem de culoare şi Great Times la Ploiesti Shopping City
 
Ştim că această toamnă este atipică şi plină de provocări, acasă, la birou, la şcoală, pentru cei mici şi părinţi. Ploieşti Shopping City lansează pe 18 septembrie campania Prima Toamnă ALTFEL, prin care îşi încurajează clienţii să îşi transforme această primă toamnă atipică într-una plină de culoare, zâmbet şi atitudine pozitivă.
 
Cu mesajul “Prima Toamnă ALTFEL. S-o umplem de culoare şi Great Times!”, campania oferă reduceri, premii instant şi o colecţie specială de măşti personalizate pentru un plus de energie şi optimism în noul sezon. În perioada 18 septembrie – 4 octombrie, clienţii care fac cumpărături în valoare de minim 180 lei în magazinele de fashion din Ploieşti Shopping City vor primi garantat un voucher de 20 lei, iar la cumpărături în valoare de mimim 220 lei vor primi pe loc un voucher de 30 lei.
 
Ca parte a misiunii de a aduce culoare în noul sezon, Ploieşti Shopping City va pune la dispoziţia clienţilor o serie de măşti de protecţie personalizate, un accesoriu sigur şi cool atât la mall, cât şi în afara lui. Mesajele vesele ale măştilor vor completa şi complimenta cele mai noi colecţii de fashion ale toamnei 2020.
 
Mai multe informaţii despre campanie sunt disponibile pe website-ul https://www.ploiestishoppingcity.ro/ sau pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City.
 
Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City