Republikprint,promotii la 1 AN de existenta
Pe 1 septembrie, am implinit UN AN de existenta al acestui business, care isi doreste sa creasca si sa ofere calitate si valoare la cele mai inalte standarde.
 
Din pacate, cu totii am traversat o perioada grea, iar faptul ca si astazi rezistam si EXISTAM, ti se datoreaza exclusiv TIE, CLIENTUL NOSTRU! Intr-o perioada in care multe firme au tras obloanele, noi, cu ajutorul tau, am rezistat, prilej pentru care ITI MULTUMIM!
 
Stim ca mai avem de lucrat, dar stim ca suntem pe un drum bun si te asiguram ca intotdeauna am incercat, in limitele acceptabile, sa iti oferim cel mai bun raport calitate-pret, dar mai ales sa iti satisfacem dorintele legate de un design de calitate, fie ca vorbim de modele dorite de tine sau de colectiile noastre. Si tu trebuie sa intelegi ca atunci cand oferi materiale de calitate exista un plafon sub care nu poti sa cobori. 
Faptul ca ai inteles asta, ca ne-ai cumparat produsele, si ne-ai incurajat sa mergem mai departe ne da curaj si incredere sa continuam ce am inceput!
 
Vei primi regulat mailuri de la noi, ori de cate ori vom lansa un produs nou sau vom avea o promotie, pentru ca tu te afli in lista noastra de clienti fideli. 
 
Astfel, astazi iti prezentam un nou model de tricou, calitate premium, disponibil in doua variante, gri (cantitate limitata) si alb, la pretul de 70 lei. La achizitia fiecarui tricou, primesti cadou din partea noastra o masca la alegere. Totodata,la oricare al doilea tricou cumparat din colectia noastra, pretul acestuia va fi cu 10 lei mai mic, adica de doar 60 lei. Si de aceasta data, iti vom acorda cadou o masca neagra, simpla.
 
Oferta aceasta se adreseaza doar clientilor care au primit acest mail si expira luni, 14 septembrie. 
 
Codul PROMO pentru a beneficia de aceasta oferta este RPBLK1924.
 
Sursa:Comunicat Republikprint .
 
Detalii si comenzi :
Republikprint 
 
Str. Emile Zola nr.2, latura A, ap.3, in spate la Palatului  Culturii. 
Accesul se face pe  langa autoservire
Tel:0735261702 sau 0728319410