Back to School – Winmarkt te premiaza cu vouchere cadou  si tablete pentru scoala online
Chiar daca noul an scolar va fi diferit, copiii abia asteapta sa inceapa scoala. Cu aceasta ocazie,  Winmarkt Ploiesti isi rasplateste clientii cu vouchere de cumparaturi sau chiar cu tablete utile pentru scoala online. In perioada  9 – 11 septembrie, bonurile de cumparaturi in valoare de 120 lei aduc, pe loc, vouchere pentru si mai multe experiente de shopping sau chiar tablete. 
 
Astfel, Winmark Ploiesti vine in sprijinul vizitatorilor care se pregatesc pentru (re)inceperea scolii sau a gradinitei si sustine prin intermediul voucherelor cadou, o parte din valoarea cumparaturilor clientilor. In cadrul campaniei, au fost puse la dispozitia clientilor 640 de vouchere cadou cu valori cuprinse intre 30 si 50 lei si 10 tablete pentru scoala online. Fiecare voucher cadou poate fi folosit, ulterior, pana pe 27 septembrie 2020, la cumparaturi de minim 70 lei in magazinele participante. De asemenea, 10 dintre clientii norocosi, vor putea castiga tablete, utile in aceasta perioada pentru scoala online. 
 
Mai mult, magazinele cu produse pentru copii din cadrul centrului comercial au pregatit, la randul lor, oferte speciale pentru startul noului an scolar si surprize pentru micutii care le trec pragul. 
 
Chiar daca timpurile se schimba, emotiile si entuziasmul copiilor raman acelasi!
*Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Winmarkt si pe pagina de facebook Winmarkt.Ploiesti si Winmarkt.Romania. https://www.winmarkt.ro/regulamente-campanii/