NEFERICIREA.NOI o deternimam si o atragem


14 iulie 2020
Catalina Dan

NEFERICIREA.NOI o deternimam si o atragem
NEFERICIREA.NOI o deternimam si o atragem 
Iata cum dam vibratie NEFERICIRII.
Aceste persoane.....
 
1. Se alimentează cu ideea că viaţa este grea. Şi chiar aşa este, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să adopte poziţia de victimă, să-şi plângă tot timpul de milă şi să aştepte ca şi cei din jur să facă acelaşi lucru, compătimindu-i.  Persoanele care tind să se concentreze mai mult asupra problemelor decât asupra soluţiilor sunt din ce în ce mai nemulţumite şi nesatisfăcute şi, prin urmare, ajung să fie nefericite.
 
2. Sunt convinşi că nu pot avea încredere în oameni.
Nimeni nu spune că poate avea încredere în oricine, dar nici că nu ar putea avea încredere în nimeni, în nicio circumstanţă. Oamenii fericiţi cred că există oameni de încredere, deschişi şi prietenoşi; în schimb, oamenii nefericiţi cred că nu există oameni în care să poată avea încredere şi se închid în ei înşişi, închizând totodată posibilitatea de a cunoaşte noi oameni şi de a lega prietenii.
 
3. Se concentrează pe lucrurile nedrepte şi rele.
Nu trăim într-o lume de basm. Bineînţeles, există multe lucruri nedrepte şi rele în această lume, dar contează şi atitudinea pe care o avem în faţa lor; dacă alegem să ne uităm doar la lucrurile nedrepte, cu siguranţă vom fi nefericiţi, dar dacă alegem să vedem şi lucrurile bune, vom găsi un echilibru care ne va face mai fericiţi.
 
4. Se compară cu alţii, devenind geloşi şi invidioşi.
Una dintre caracteristicile oamenilor nefericiţi este că întotdeauna au impresia că viaţa celorlalţi este mult mai bună şi mai fericită decât a lor. În prezent, cele mai mari surse de comparaţii şi frustrări sunt reţelele sociale. Majoritatea utilizatorilor postează cele mai reuşite poze, care dau senzaţia unei vieţi fericite, însă de multe ori, acestea nu corespund nicidecum unei realităţi pe măsură. Lyubomirsky a realizat un studiu în urma căruia a concluzionat că, în timp ce comparaţiile modeste sunt utile pentru motivare, cei care se consumă din cauza acestora aleg să aibă o viaţă nefericită. Comparaţiile constante provoacă frustrări, pentru că întotdeauna cineva va fi cu un pas înaintea noastră (un soţ/o soţie, o familie, o carieră mai bună)
 
5. Încearcă să aibă control total asupra vieţii.
Aceştia nu acceptă faptul că există lucruri pe care nu le putem controla şi, atunci când apar obstacole în calea un anumit obiectiv, sunt foarte descurajaţi, îşi pierd din vedere motivaţiile şi chiar ajung la disperare. Oamenii fericiţi, în schimb, au o atitudine pozitivă şi încearcă să treacă peste problemele care apar, fără să piardă ţinta din vedere.
 
6. Se tem de viitor.
Oamenii nefericiţi îşi încarcă mintea cu „ce s-ar putea întâmpla rău”, în loc de „ce s-ar putea întâmpla bine”, adică pun întotdeauna răul pe primul loc. Persoanele fericite nu exclud posibilitatea răului, dar nu îl trăiesc şi nu suferă din cauza lui înainte ca să se întâmple. De cele mai multe ori, atunci când teama le inundă gândurile, se gândesc şi caută soluţii pentru ca să evite, în măsura posibilităţilor, lucrurile rele care ar putea să apară.
 
7. Trăiesc în trecut.
Subiectele conversaţiilor lor ţin de trecut şi, de obicei, de evenimente neplăcute din trecut. Iar atunci când epuizează aceste subiecte, încep să vorbească despre viaţa altora şi chiar să bârfească. Oamenii fericiţi trăiesc în prezent şi visează la viitor. Ei cad, dar se şi ridică.
 
Pai . Nimeni nu este perfect şi nici nu este scutit de zile rele sau întâmplări neplăcute, dar ceea ce contează este cât timp ne complacem în acea situaţie şi cât de repede ne dorim şi facem ceva pentru a ieşi din ea. Nu cumva depinde numai de noi? .
Iubire si intelepciune !
 
 
 
                                           CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN
0727228057 AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.
Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări:
PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc
.
PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist -
Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.
PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc.
Servicii de calitate
Profesionalism
Confidenţialitate
Vă aşteptam cu mare drag! -
Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.

 

Pentru alte detalii vizitaţi pagina de facebook: https://www.facebook.com/Cabinet-Psihologic-Ploiesti-Catalina-Dan
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(41 vizualizări)

Tags:
psiholog
catalina dan
emotii
magazin
psihologie
Adăugaţi un comentariu:
Din aceeaşi categorie:

Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc