Editura Frontiera . Poveştile cu care trecem furtuna

Trecem printr-o perioadă dificilă - o adevărată furtună. Vieţile noastre au încetinit brusc şi suntem cu toţii în căutarea unor răspunsuri care să ne ţină deasupra valului. Iar răspunsurile pot veni şi dinspre... poveşti!

Cărţile pentru copii înţelepţi ale Editurii Frontiera sunt acum şi cărţi pentru adulţii îngrijoraţi, care au nevoie de optimism şi solidaritate. Editura vine în sprijinul copiilor şi părinţilor cu o ofertă specială: până la Paşti, pe site-ul editurii, toate cărţile vor avea o reducere de 25%

Credem că astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie de poveşti care să ne ajute să străbatem furtuna şi să dăm sens întâmplărilor prin care trecem. Iată de ce editura noastră a început de curând campania Poveştile cu care trecem furtuna. Mesajul campaniei este unul de optimism şi solidaritate. Poveştile ne apropie, ne liniştesc şi ne ordonează emoţiile - nu doar copiilor, ci şi nouă, adulţilor.” – Ileana Achim, Director Editorial al Editurii Frontiera.

O recomandare de lectură în această perioadă, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, este cartea “Recenka şi ouăle de Paşti” de Patricia Polacco, o poveste de inspiraţie rusească despre tradiţia pictării ouălor, dar şi despre relaţia emoţionantă dintre Babuşca şi o gâscă sălbatică, rătăcită în curtea vechii căsuţe. Ilustraţiile cărţii aduc parfumul vechii Moscove şi reproduc cu autenticitate modelele viu colorate ale ouălor de Paşti de inspiraţie rusească.

Patricia Polacco este o îndrăgită autoare şi ilustratoare americană pentru copii. Provenită dintr-o familie cu tradiţii culturale mixte (irlandeze după tată şi ruso-evreieşti după mamă), Patricia Polacco a scris peste 100 de cărţi pentru copii.

Editura Frontiera publică autori importanţi pentru copii din literatura universală, precum şi ilustratori cu o marcă unică. Indiferent de domeniul abordat, cărţile Frontiera sunt o invitaţie la autoeducaţie: literară, vizuală, terapeutică. Simbolul editurii este o fetiţă care pluteşte pe ape, Zoe. Este o fetiţă temerară, care navighează în umbreluţa ei pe marea lumii, în căutarea poveştilor potrivite.

Mai multe detalii şi noutăţi editoriale găsiţi pe www.editurafrontiera.ro şi conturile de Facebook şi Instagram ale editurii.