Ploieşti Shopping City anunţă ajustarea programului de funcţionare la 8 ore

 În contextul actual, reprezentanţii Ploieşti Shopping City se alătură demersului autorităţilor de a identifica şi implementa soluţii care pot preveni răspânidrea noului virus Covid-19.

Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Ploieşti Shopping City îşi va ajusta programul de funcţionare şi va fi deschis în intervalul 12:00-20:00.

Hipermarketul va funcţiona după program normal, iar farmaciile vor fi deschise alternativ, în intervalul 10:00-20:00.

Căutăm, alături de chiriaşii noştri, cele mai bune soluţii pentru a gestiona această provocare.

Ploieşti Shopping City pune pe primul loc siguranţa clienţilor şi angajaţilor săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus.

În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Clienţii sunt încurajaţi să acorde o atenţie sporită igienei personale şi să îşi dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvenţa operaţiunilor de dezinfectare şi igenizare a suprafeţelor şi au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.

 

Sursa:Comunicat de presă Ploieşti Shopping City