10.000 de fani din intreaga lume şi-au asigurat intrarea la prima ediţie UNTOLD Dubai

10.000 de fani din intreaga lume şi-au asigurat intrarea la prima ediţie UNTOLD Dubai, primul mega festival din oraşul viitorului. Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

            Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediţie a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deşi organizatorii au pregătit iniţial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care aşteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-şi asigure intrarea la prima ediţie a festivalului UNTOLD Dubai, aceştia au dublat numărul biletelor, aşa că 10.000 de oameni din întreaga lume şi-au asigurat accesul la cel mai aşteptat eveniment muzical din Dubai.

La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.aeLa UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt asteptaţi peste 280.000 de participanţi din întreaga lume.    

URMĂTOARELE ABONAMENTE LA VÂNZARE SUNT DISPONIBILE DE PE 5 OCTOMBRIE

            Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediţie UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele preţuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experienţă exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Pe site-ul festivalului sunt disponibile şi pachete de cazare.

            Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunţate şi primele nume de artişti care vor urca pe scenele festivalului.

            În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversităţii muzicale şi culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile şi producţiile vizuale impresionante, îşi face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganţă muzicală completă.

            În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland şi Glastonbury, şi pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD şi-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică şi show-uri impresionante, iar ediţia inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024, la Expo City Dubai.

Comunicat:UNTOLD