RESTART THE FUN: încă o lună de distracţie la Ploieşti Shopping City, cu premii şi concursuri cu aer de vacanţă

Odată cu începutul şcolii, adolescenţii şi tinerii se pregătesc să se reîntâlnească cu prietenii, să-şi împărtăşească experienţele cool ale verii şi să se bucure din nou, împreună, de momente distractive. Toamna nu este numai despre reînceputul şcolii, este şi despre reînceputul distracţiei cu prietenii şi colegii de şcoală.

Sub conceptul Restart the Fun, în perioada 5-24 septembrie, Ploieşti Shopping City activează pofta de distracţie şi susţine experienţele în gaşcă. Astfel, adolescenţii au oportunitatea de a prelungi atmosfera de vacanţă, cu o lună în plus, chiar în centrul comercial, unde au nenumărate opţiuni pentru a petrece timp de calitate: de la zona de foodcourt şi terasă, la cinema, zone de relaxare şi sesiuni super fun de shopping.

Câştigă premii pentru distracţie cu aplicaţia SPOT

Până pe 24 septembrie, aplicaţia SPOT le oferă şansa de a câştiga premii instant tuturor celor care se pregătesc de şcoală şi fac cumpărături de minimum 200 lei pe două bonuri fiscale. Astfel, scanarea bonurilor de minimum 200 lei în secţiunea "Răzuieşte şi Câstigă" le poate aduce garantat clienţilor, în limita stocului disponibil, un premiu pentru distracţie în mall. Prin tragere la sorţi, aceştia intră automat în tragerea la sorţi pentru 3 perechi de sneakers, în valoare totală de 3.000 lei, de la BUZZ STATION sau Sport Vision, premiu care poate fi împărţit cu prietenii din gaşcă.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

Comunicat Ploieşti Shopping City