FESTIVALUL UNTOLD 2023 ESTE SOLD OUT

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii, anunţă că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediţie a festivalului sunt epuizate.

Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitaţi să opteze pentru abonamentele VIP. Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opţiune pentru cei care doresc să se alăture distracţiei pe parcursul unei zile.

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLD va deschide o listă de aşteptare limitată.

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reuşit să obţină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de asteptare pe site-ul oficial al festivalului, https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de aşteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor şi va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Cei care optează pentru a primi prin "Transfer", biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugaţi să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul in format pdf sau fizic. Accesul în festival e nevoie de un cod QR valid şi Check-In Online pe platforma

https://topup.in-town.ro/web/untold2023

În fiecare an, sute de mii de fani vin în Cluj-Napoca pentru a scrie împreună un nou capitol din povestea festivalului UNTOLD, iar ediţia din acest an promite să fie una de neuitat.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023.

Comunicat:

Ioana Chereji

Head of Communication UNTOLD Universe