JOI, 20 IULIE, S-AU  PUS IN VANZARE PRIMELE ABONAMENTE PENTRU NEVERSEA 2024
Începând de joi, 20 iulie 2023, au fost puse în vânzare primele abonamente de festival pentru a şasea ediţie NEVERSEA. 
 

Ediţia 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor 5 ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenţi în toate cele 4 zile de festival au fost încântaţi să ia parte la povestea anului aniversar. Show-uri de excepţie, artişti de top la nivel naţional şi internaţional, decorurile spectaculoase şi momentele speciale au fost nelipsite şi au creat amintiri de neuitat pentru toţi cei prezenţi. 

Încă din prima zi de festival, organizatorii au lansat opţiunea de register pentru toţi care deja aşteaptă ediţia din 2024. Fanii încă se pot înregistra pentru ediţia 2024 accesând următorul link: http://neversea.com/register

Toţi cei care se înregistrează pe platformă şi completează chestionarul vor beneficia de un cod pentru UN VOUCHER de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziţia abonamentului de festival. 

Astfel, începând cu 20 iulie 2023, toţi cei înregistraţi vor putea achiziţiona biletele de festival la un preţ special, de 330 RON. Abonamentele la preţ special vor putea fi cumpărate urmând paşii de achiziţie pe care fiecare fan îi va primi pe mailul cu care s-a înregistrat. Toţi doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil.   

Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziţia directă a abonamentelor de pe site-ul oficial, neversea.com, de la preţul de 442 RON.
SE POT ACHIZIŢIONA SI BILETE DE O ZI LA FESTIVAL LA PREŢ SPECIAL
În contextul valului de bife de verify cumpărate pentru profilul de Instagram, Neversea lansează bilete de o zi la preţul special de 84 RON.   
Abonamentele şi biletele de o zi pentru Neversea 2024 din prima fază de vânzare vor fi disponibile în limita stocului. 
Festivalul Neversea promite o ediţie cu totul specială şi în 2024. Toţi fanii sunt încurajaţi să urmărească paginile sociale, site-ul, aplicaţia şi comunicările oficiale, pentru a fi la curent cu cele mai noi veşti despre dată, artişti, abonamente şi surprizele pentru ediţia viitoare.
Comunicat Neversea