Summer of Sales la Ploieşti Shopping City: descoperă reducerile de vară la magazinele tale preferate şi câştigă premii în SPOT

Începând cu 14 iulie şi până pe 10 august, Ploieşti Shopping City se transformă într-un adevărat playground pentru iubitorii de cumpărături care vor putea profita de reduceri de până la 70% la magazinele lor preferate. Astfel, sub conceptul Summer of Sales ’23, centrul comercial devine un spaţiu vibrant şi plin de energie, în care distracţia şi aventura se împletesc cu shopping-ul de calitate.

Indiferent dacă eşti în căutarea celor mai noi trenduri în modă sau a unor experienţe interactive, Ploieşti Shopping City te aşteaptă să descoperi o lume plină de posibilităţi. Aici, vizitatorii centrului comercial pot găsi cele mai populare branduri, o gamă variată de magazine şi restaurante, precum şi numeroase activităţi recreative şi evenimente.

Reducerile de vară îţi aduc premii în SPOT

La Ploieşti Shopping City, stilurile sezonului estival sunt acum la reducere! Astfel, printre cele mai spectaculoase oferte anunţate de centrul comercial se numără cele de la Bigotti, H&M, Douglas, Office Shoes, Various Brands, Adidas, Jolidon, Bershka, Pull & Bear, Tom Tailor, Intersport, English Home, Optiblu & Optiplaza, Marionnaud, Pepco, Meli Melo, CCC, Pro Beauty Shop, Coccodrillo, Sephora, Anna Cori, Colin's, Benvenuti, Coco, Tezyo & Gryxx, Sizeer, Sport Vison, Grid, Buzz, Hervis. Brandurile au pregătit discounturi de până la 70%. Lista ofertelor este disponibilă şi pe ploiestishoppingcity.ro.

Mai mult, perioada de Summer Sales le poate aduce utilizatorilor SPOT un premiu pentru distracţia în gaşcă. Aşadar, clienţii care îşi creează în această perioadă un cont în aplicaţie pot avea şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, una dintre cele 6 boxe portabile JBL.

Ce este aplicaţia SPOT şi cum se instalează?

Experienţa de shopping este completă doar cu SPOT, aplicaţia de recompensare a clienţilor loiali din Ploieşti Shopping City. Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată atât din Google Play, cât şi din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să îşi creeze un cont şi să se autentifice în aplicaţie. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceştia vor avea acces la oferte şi beneficii exclusive, în funcţie de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obţine punctele de loialitate, aceştia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicaţia şi pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din ţară. Clienţii au opţiunea de a selecta în aplicaţie mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar şi posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.