SUMMER of PLAY 23: descoperă noile trenduri la Ploieşti Shopping City şi câştigă bilete la UNTOLD şi sute de premii pentru distracţie în gaşcă

Vară, vacanţă, festivaluri, culori vibrante şi experienţe unice! Pregăteşte-te să intri în jocul modei şi să descoperi la Ploieşti Shopping City cele mai hot trenduri în fashion, make-up şi hairstyle, în acest sezon estival.

Denimul, în toate formele şi croielile sale este încă un must have pentru a da ţinutelor un aer trendy vara aceasta. În magazinele Ploieşti Shopping City, poţi găsi o varietate de piese din denim pentru a crea un look unic.

Dar vara nu este completă fără printurile tropicale! Acestea aduc mereu o notă fresh şi exotism în garderoba de vară. Îmbracă-te în ţinute cool şi lejere, perfecte atât pentru un pool party, cât şi pentru o ieşire la mall cu prietenii. Dacă vrei să adaugi o notă de prospeţime în outfit-ul tău, alege un sacou cu print tropical şi asortează-l cu pantaloni scurţi verzi.

The ‘90s are back

Tot în trendurile verii regăsim inspiraţia anilor '90, unde stilul vestimentar al boy bandurilor era în vogă. Aşadar, magazinele din Ploieşti Shopping City îi invită pe iubitorii de fashion într-o călătorie în timp unde pot integra acele elemente clasice şi confortabile în outfiturile de vară, obţinând un look cool şi relaxat.

Summer of MUSIC | Câştigă bilete la Untold şi alte premii!

Vara nu este doar despre modă şi stil, ci şi despre muzică şi distracţie. Şi ce poate fi mai potrivit decât festivalul UNTOLD pentru a-ţi transforma vara într-o experienţă de neuitat?

Până pe 10 iulie, utilizatori aplicaţiei SPOT pot câştiga sute de premii pentru distracţie, iar cumpărăturile de minimum 300 de lei le pot aduce prin tragere la sorţi 4 bilete General Access la UNTOLD, pentru distracţie în gaşcă.

Mecanismul este simplu: la descărcarea aplicaţiei SPOT şi crearea unui cont valid, utilizatorii primesc garantat unul dintre sutele de combo-uri PepsiCo. Mai mult, scanarea bonurilor în valoare de minim 300 lei în aplicaţia SPOT, în maximum 48 de ore de la emiterea acestora, îi înscrie automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 5 pachete x 4 bilete General Access la UNTOLD.

Premiile garantate se acordă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii pe ploiestishoppingcity.ro

 

Comunicat Ploieşti Shopping City