UNTOLD SI NEVERSEA PREMIAZĂ PERFORMANŢA ÎN EDUCAŢIE PRIN CAMPANIA BAC DE 10
UNTOLD SI NEVERSEA PREMIAZĂ PERFORMANŢA ÎN EDUCAŢIE PRIN CAMPANIA BAC DE 10
Elevii de 10 ai României primesc intrare gratuită la festival
 Organizatorii UNTOLD şi Neversea sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă iniţiativa “BAC DE 10”. Performanţa elevilor de 10 va fi recompensată cu experienţe memorabile şi anul acesta.
Ajunsă la cea de-a 9-a ediţie, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanţei prin educaţie va premia elevii care obţin nota 10 la examenul de Bacalaureat, cu acces gratuit la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD sau Neversea.
Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD şi Neversea: „Campania BAC DE 10 este cadoul nostru pentru rezultatele şi munca depusă în decursul a patru ani de toţi elevii de liceu. Campania recompensează motivaţia şi performanţa elevilor de 10. Au posibilitatea de a alege să petreacă la mare alături de prieteni sau să experimenteze univesul UNTOLD. Ne dorim ca şi în acest an să avem la festivalurile noastre cât mai mulţi elevi de 10.”  
Iniţiatorii campaniei cred în puterea educaţiei, iar în ultimii 9 ani, UNTOLD şi Neversea au oferit intrarea gratuită şi experienţe unice unui număr de peste 1.500 de absolvenţi de 10.
Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România: “Susţinerea examenului de bacalaurat nu este uşoară, însă când ai parte de o motivaţie în plus, reuşita este cu atât mai posibilă. Prin proiectul Bac de 10, realizat împreună cu UNTOLD şi Neversea, de 8 ani susţinem educaţia şi venim în sprijinul liceenilor cu această motivaţie. Pentru noi, implicarea face diferenţa şi ne dorim să fim întotdeauna alături de tinerii din România.”
 
Toţi elevii care obţin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la UNTOLD sau Neversea şi un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România, partener al acestei campanii.
Voucherul de cumpărături este valabil în toate magazinele din ţară. Aceştia îşi vor putea ridica brăţara de acces în festival şi voucherul de cumpărături în baza unei dovezi, din zona de „Acreditări” a fiecărui festival în parte.
Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la un preţ special: 610.40 lei (taxe incluse) până pe data de 30 iunie pentru Neversea şi 654.50 lei (taxe incluse), preţ valabil până pe data de 9 iulie, pentru UNTOLD. Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând: 
Acolo vor putea completa formularul cu care se pot înscrie în campanie.
UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca. La ediţia de anul acesta au fost confirmaţi cei mai mari artişti şi DJ ai lumii: Imagine Dragons, Bebe Rexha, David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Steve Aoki, KSHMR, Eric Prydz, Zhu, Alesso, Topic, Tujamo, Ava Max, Salvatore Ganacci, French Montana, Years & Years, Amelie Lens, Boris Brejcha şi mulţi alţii. 
Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 5-a ediţie. Anul acesta, la festivalul care avea loc între 6 şi 9 iulie în Constanţa, vor ajunge peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali precum: Lil Uzi Vert, Ckay, J Balvin, Lil Pump, Alok, Don Diablo, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Claptone, Lost Frequencies, Steve Aoki, MORTEN, Tujamo, Vini Vici, Salvatore Ganacci.
 Campania “BAC de 10” se desfăşoară cu sprijinul Kaufland România.
Sursă:Comunicat UNTOLD