Play the Summer la Ploieşti Shopping City: pe 10 iunie, AMI va susţine un concert electrizant sus pe terasa centrului comercial

Vara aceasta, Ploieşti Shopping City aduce muzica, energia şi distracţia mai aproape de clienţii săi. Pe 10 iunie, începând cu ora 20:00, terasa centrului comercial va găzdui primul concert electrizant al verii, sub conceptul PLAY THE SUMMER.

Ploieşti Shopping City dă startul la energie şi distracţie în aer liber alături de AMI, una dintre cele mai iubite artiste din România. Sâmbătă, începând cu ora 20:00, vizitatorii centrului comercial sunt aşteptaţi sus pe terasă pentru reload cu distracţie, muzică bună, cocktailuri energizante şi apusuri colorate.

Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii de muzică, dar asta nu este tot! Participanţii care îşi vor crea cont în aplicaţia SPOT în timpul concertului vor primi instant un premiu fresh de vară.

Astfel, Ploieşti Shopping City devine vara aceasta locul urban în care te poţi încărca cu energie, good food, good moods şi apusuri colorate. Surprizele vor continua pe terasa centrului comercial cu o serie de concerte ale unor artişti români îndrăgiţi. Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

AMI aduce hiturile ei de succes sus pe terasa Ploieşti Shopping City

AMI este o artistă completă, remarcându-se atât prin talent muzical, dar şi prin frumuseţe şi spontaneitate. Pe parcursul carierei sale, AMI a colaborat cu artişti faimoşi din România, precum Grasu XXL, Dj Project, What's Up, Florian Rus sau BUG Mafia. A câştigat aprecierea publicului şi a profesioniştilor din industria muzicală şi a obţinut 4 premii pentru piesa "Deja-Vu", în colaborare cu Grasu XXL.


Comunicat:Ploieşti Shopping City