VEZI ÎN CE ZI URCĂ PE SCENĂ IMAGINE DRAGONS ŞI ARMIN VAN BUUREN LA UNTOLD 2023
În fiecare vară, în Cluj-Napoca, sute de mii de fani scriu împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experienţă de festival. În acest an, tărâmul magic UNTOLD îşi va deschide porţile în perioada 3-6 august, pentru cei mai mari artişti naţionali şi internaţionali. Experienţa de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.
JOI, 3 AUGUST fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max şi Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki şi Topic.
IMAGINE DRAGONS URCĂ VINERI, 4 AUGUST, PE SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD
VINERI, 4 AUGUST va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci şi Tujamo.  
SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, şi unul dintre cei mai inovatori artişti, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediţii a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu şi WizTheMc.
VEZI SHOW-UL SPECIAL PREGĂTIT DE ARMIN VAN BUUREN PENTRU UNTOLD
DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoţia revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiţi artişti, Armin van Buuren.   
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years şi Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.
Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:
Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan
BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI
Un moment aşteptat de fanii UNTOLD a sosit, organizatorii anunţă line-up-ul pe zile şi pun în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. De astăzi, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-şi achiziţiona bilete pentru o zi de festival.
Cei care selectează opţiunea Day Ticket îşi vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experienţă de festival, alături de artiştii preferaţi şi să-şi creeze mii de amintiri.
Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la preţul de 69 de Euro + Taxe.  
Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând de astăzi, 25 mai, accesând: https://untold.com/register.
Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunţat până acum şi abonamentele sunt disponibile pe untold.com.
Sursă:Comunicat Festivalul UNTOLD