BILETE DE O ZI LA UNTOLD, PRIMA ETAPĂ DE VÂNZARE E SOLD OUT

Primele 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a ediţie a festivalului UNTOLD s-au epuizat la scurt timp după ce au fost puse în vânzare. 

         Cei care au selectat opţiunea Day Ticket şi-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experienţă de festival, împreună cu artiştii preferaţi. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi la ora 14.00, la preţul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au vândut în câteva minute.

         Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată în luna iunie, între timp fanii îşi pot achiziţiona abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/

          Creatorii UNTOLD au anunţat, la finalul săptămânii trecute line-up-ul pe zile, iar experienţa din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max şi Bebe RexhaVineri4 august va fi o altă zi spectaculoasă pentru fani, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine DragonsSâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, şi suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediţii a festivalului UNTOLDDuminică, 6 august ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023, va oferi fanilor emoţia revenirii pe Cluj-Arena a unui dintre cei mai iubiţi artişti, Armin van Buuren şi tot în aceeaşi seară, pe scena principală a festivalului va urca şi David Guetta.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunţat până acum este disponibil pe untold.com.

Sursă: Comunicat Untold Grup

Foto ilustrativ