Sales Partner lansează versiunea Cloud  şi aduce digitalizarea mai aproape de toate dealership-urile auto

Sales Partner îşi continuă misiunea de transformare digitală a dealership-ului auto şi adresează un nou segment de piaţă, prin lansarea Sales Partner Cloud, o versiune mai facilă şi accesibilă, potrivită şi pentru dealerii auto cu echipe restrânse. Acest instrument poate fi utilizat pentru a vinde maşini chiar de la prima conectare, la un preţ accesibil şi fără investiţii suplimentare în infrastructura tehnologică. Platforma pune la dispoziţie toate procesele specifice industriei de maşini noi sau rulate, precum şi o serie de configuraţii şi documente standardizate predefinite, iar trainingul pentru utilizare nu este necesar, datorită interfeţei intuitive, simplu şi natural de folosit.

Într-o eră în care digitalizarea este o prioritate, soluţia IT integrată pe piaţa auto Sales Partner a ajuns, la 3 ani de la lansare, la o investiţie cumulată de 350.000 de euro, cu o evoluţie remarcabilă a volumului de vânzări derulate prin platformă, ce depăşesc 400 de milioane de euro anual. În momentul de faţă, peste 1700 de maşini sunt vândute lunar cu ajutorul Sales Partner şi a funcţionalităţilor performante pe care această platformă revoluţionară le oferă celor peste 500 de utilizatori activi. Estimările sunt ca, prin accesul la versiunea Cloud, mult mai agilă, numărul maşinilor tranzacţionate prin platformă să crească rapid la peste 35.000 anual.

Ce ne dorim prin lansarea Sales Partner Cloud este să accesăm un nou segment al pieţei auto şi să le simplificăm misiunea clienţilor noştri, punându-le la dispoziţie extrem de facil toate elementele de care au nevoie pentru a se putea concentra mai puţin la detaliile operaţionale legate de infrastructură, securitate sau integrare şi mai mult la strategia de business, câştigând timp, acurateţe şi eficienţă. Totul fără costuri suplimentare sau necesitatea implementării de soluţii adiacente, ci doar prin conectarea la cloud, cu sprijin şi ghidaj permanent din partea echipei noastre. Astfel, tehnologia viitorului devine accesibilă şi facilă în prezent pentru clienţii noştri, care pot accesa un sistem de lucru unificat şi modern, prin care îşi cresc astfel competitivitatea pe o piaţă în continuă schimbare, fiind permanent cu un pas înainte concurenţei”, a declarat Felicia Bârsan, cofondator Sales Partner.

Optimizarea constantă a procesului de vânzare a maşinilor prin automatizare este, de altfel, dezideratul Sales Partner, ca parte din misiunea de a oferi o soluţie ready-to-use dedicată industriei auto. Pasiunea pentru tehnologie, bunele practici, feedback-ul constant al clienţilor şi anii de experienţă ai echipei Sales Partner se reflectă în actualizarea constantă a platformei şi folosirea API, RPA şi AI pentru a oferi clienţilor flux simplificat, astfel încât aceştia să poată economisi timp pe care să-l investească în dezvoltarea propriei afaceri.

După o analiză a pieţelor similare din Ungaria, Republica Cehă sau Polonia, ne propunem să ne consolidăm poziţia actuală şi planificăm o nouă extensie pentru anul viitor, când vom lansa un nou produs dedicat pentru zona de After-Sales. Vizăm o creştere anuală de peste 200% pentru următorii 5 ani şi să ajungem la peste 250.000 de maşini vândute anual prin intermediul platformei. Totodată, vom menţine angajamentul de a investi în produs şi ne dorim ca, odată cu lansarea Sales Partner Cloud, şi clienţii din afara României să poată avea acces facil la o soluţie proiectată cu noile tehnologii, după cele mai recente norme de securitate, integrare şi digital transformation. Printre soluţiile şi serviciile oferite, avem în plan pentru anul viitor să integrăm un asistent AI pentru a ajuta utilizatorii în procesele de lucru”, a completat Sorin Bârsan, cofondator Sales Partner.

Sales Partner Cloud vine cu o serie de configuraţii, şabloane de documente, flux simplificat, API-uri esenţiale, precum conexiunea cu ANAF, iar utilizatorii o vor găsi simplă şi natural de utilizat, fără sau cu foarte puţină pregătire, datorită interfeţei intuitive. Printre soluţiile oferite de Sales Partner se numără instrumente de eficientizare a fluxului de vânzări, procese optimizate de leasing şi finanţare, audit de proces, gestiunea clienţilor, managementul documentelor şi nu numai.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.salespartner.app.

Despre Sales Partner

Sales Partner este o soluţie IT dezvoltată de compania Sales Partner Automotive, companie dedicată dezvoltării de soluţii integrate eficiente pentru domeniul auto. Sales Partner este o platformă modulară, ce include module dedicate de Vânzări, Marketing, GDPR, Connectivity (Integrare) sau Raportare, dar unificată, care poate fi integrată cu aproape orice soluţie utilizată în domeniul auto.

Echipa de proiectare şi dezvoltare are membri seniori, fiecare cu o experienţă de peste 10 ani în lucrul cu companii mari şi aplicaţii complexe din domeniul financiar sau bancar, din sectoare precum producţie, distribuţie sau securitate.

Sursă:Comunicat Andreea Cohuţ / PR Manager