Raiffeisen Digital Bank se lansează pe piaţa din România

Raiffeisen Digital Bank AG, o subsidiară a Raiffeisen Bank International AG, a lansat pe piaţa din România un produs de cont curent digital, simplu şi uşor de utilizat. În plus, costurile sunt transparente, iar Raiffeisen Digital Bank nu percepe taxe de cont, comisioane de transfer sau taxe ATM.

Oferta de cont curent actuală se concentrează pe acoperirea funcţiilor de bază, pe care majoritatea clienţilor le doresc şi le folosesc zilnic, inclusiv deschiderea rapidă şi complet digitalizată a unui cont curent, cu un card de debit digital Visa Gold, care poate fi conectat instant la portofele digitale. Astfel, lumea digitală şi cea offline sunt rapid conectate, permiţând clienţilor să cumpere bunuri sau să retragă bani doar cu ajutorul telefonului.

Suntem încântaţi să putem oferi clienţilor români servicii bancare digitale simple şi facem astăzi primul pas lansând contul curent digital, care vine cu costuri zero percepute de bancă şi cu o aplicaţie mobilă uşor de utilizat”, declară Sorin Stanciu, Country Manager Raiffeisen Digital Bank pentru România.

Plasăm clienţii şi nevoile lor în centrul gândirii şi abordării noastre, iar acest lucru se reflectă în produsele pe care le dezvoltăm, făcându-le uşor de utilizat şi complet digitalizate”, susţine Alexey Kapustin, CEO Raiffeisen Digital Bank. „Credem că produsele digitale oferă libertate clienţilor – le pot folosi oricând şi oriunde doresc, iar prin simplificarea ofertei noastre încercăm să le uşurăm viaţa.”

De peste aproape un an şi jumătate suntem prezenţi pe piaţa din Polonia cu produsul nostru de creditare şi am solicitat constant feedback din partea clienţilor, fapt care ne-a ajutat să ne îmbunătăţim oferta şi care a condus la creşterea gradului de satisfacţie a acestora. Acest lucru este dovedit şi de evaluările din aplicaţie, şi de sondajele realizate. Aducem aceeaşi abordare centrată pe clienţi şi pe piaţa din România, şi vom fi în contact cu aceştia, pentru a ne îmbunătăţi constant oferta”, adaugă Jakub Malach, membru al Consiliului de Administraţie, responsabil pentru Retail la Raiffeisen Digital Bank.

###

Despre Raiffeisen Digital Bank

Raiffeisen Digital Bank AG, cu sediul în Viena-Austria, face parte din strategia de digitalizare multianuală la nivel internaţional a grupului Raiffeisen Bank International, care se concentrează pe îmbunătăţirea constantă a valorii oferite clienţilor în cele 12 ţări din Marea Adriatică, Europa Centrală şi de Est, dar şi pe investiţii în noi modalităţi de a răspunde nevoilor clienţilor, atât pe pieţe noi, cât şi pe cele existente. 

 

Comunicat de presă