Au început înscrierile pentru voluntari la UNTOLD 2023
Comunicat UNTOLD
 
UNTOLD caută peste 2.000 de voluntari plini de entuziasm, gata să trăiască o aventură completă în universul magic din Cluj-Napoca, între 3 şi 6 august, la cea de-a opta ediţie a festivalului. 
Voluntarii sunt o componentă extrem de importantă în procesul de organizare al festivalului UNTOLD.
Aceştia fac parte din echipa care, în fiecare an, oferă o experienţă unică în cele patru zile şi patru nopţi de festival. Cei care se înscriu în voluntariat pot face parte şi din echipele artiştilor şi DJ-ilor internaţionali care vin la festival.
Peste 2.000 de persoane, care au peste 16 ani împliniţi, sunt aşteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediţia 2023 a festivalului UNTOLD.
Perioada de înscriere se derulează între 9 mai şi 8 iunie, online, pe https://untold.com/volunteers.
După această perioadă, voluntarii vor trece printr-o etapă de selecţie, iar răspunsurile pentru cei aleşi în echipă vor veni până pe data de 20 iunie 2023. 
Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru UNTOLD 2023 pot opta pentru departamentul în care vor să îşi desfăşoare activitatea: Acces, Acreditări, Angels, Backstage, Check-in, Resolution, User Experience sau Stewarzi.
Doritorii pot selecta cinci opţiuni în alegerea departamentelor, după care vor fi distribuiţi către un singur department, în funcţie de numărul de locuri disponibile şi de ordinea în care a fost realizată selecţia. Voluntarii selectaţi vor participa la sesiuni personalizate de pregătire şi training pentru fiecare echipă în care vor intra. 
În 2022 la UNTOLD au fost 2000 de voluntari. 
UNTOLD este în clasamentul celor mai mari 10 festivaluri din lume şi în acest an va avea loc între 3 şi 6 august, în Cluj-Napoca. Acest tărâm plin de magie îşi va deschide din nou porţile pentru oamenii din întreaga lume, alături de care se va scrie povestea celui de-al 8-lea capitol UNTOLD. 
La ediţia de anul acesta, fanii se vor bucura alături de Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR, Salvatore Ganacci, Amelie Lens, Boris Brejcha, Camelphat şi Marco Carola. Alţi artişti vor fi anunţaţi de creatorii experienţei UNTOLD în curând.