OPŢIUNI DE CAZARE LA CELE MAI MARI FESTIVALURI DE MUZICĂ: UNTOLD, NEVERSEA ŞI MASSIF 2023

Fă-ţi vara sanie şi iarna căruţă! Creatorii UNTOLD Universe vin cu opţiuni de cazare pentru fanii celor 3 mari festivaluri de muzică pe care le organizează: Massif – în Poiana Braşov, între 3 şi 5 martie, Neversea – în Constanţa, între 6 şi 9 iulie, şi UNTOLD – în Cluj-Napoca, între 3 şi 6 august. Cei care încă nu şi-au luat cazare, pentru cele mai mari şi aşteptate festivaluri din România şi nu numai, au la dispoziţie mai multe hoteluri, disponibile pe site-ul fiecărui eveniment - Massif, Neversea şi UNTOLD.

FANII MASSIF POT STA ÎN ACELEAŞI HOTELURI CU CEI MAI MARI ARTIŞTI CARE VIN LA EVENIMENT

Fanii Massif se pot caza în aceleaşi hoteluri cu headlinerii festivalului, vedetele şi influencerii care vor participa la cel mai nou şi aşteptat concept de divertisment de la munte, din România şi din Europa. Pe lângă artişti şi celebrităţi, la aceste unităţi de cazare, Ana Hotels Sport and Spa, Ana Hotels Bradul şi Grand Hotel Teleferic, organizatorii Massif fac un takeover, astfel că aici vor avea loc diverse activări şi activităţi zilnice, care vor fi doze bune de distracţie şi pregătire pentru festival. Cei care doresc să stea în aceste hoteluri de 4 stele pot scana codurile QR din fiecare recepţie şi primesc un discount de 20% la abonamentul pentru festival.

În toată Poiana Braşov sunt disponibile mai multe hoteluri de 3 şi 4 stele pentru cei care vin la Massif, iar preţurile pornesc de la 415 euro de persoană în cameră dublă. Mai sunt mai puţin de două luni până la eveniment, astfel că fanii ar trebui să se grăbească să îşi rezerve camerele, pentru că se ocupă tot mai rapid.

La fel este şi pentru Neversea. Cu gândul la vară, mare şi soare, mii de fani ai celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre şi-au asigurat deja cazarea. Pe site-ul festivalului, sunt disponibile hoteluri în Constanţa şi Mamaia, cu preţuri care pornesc de la 297 euro de persoană, pentru 4 nopţi.

MII DE LOCURI DE CAZARE ÎN CLUJ-NAPOCA PENTRU FESTIVALUL UNTOLD

    

În Cluj-Napoca, pentru festivalul UNTOLD, fanii găsesc mai multe opţiuni de cazare – fie în hoteluri, fie în căminele studenţeşti din oraş. UNTOLD este cel mai mare festival din România şi unul dintre cele mai mari din lume şi atrage anual peste 360.000 de participanţi naţionali şi internaţionali, astfel că este o adevărată goană după cazări, iar preţurile cresc pe măsură ce trece timpul.

Căminul Universităţii Tehnice (UTCN 5) are camere confort pentru 4 persoane, iar un sejur de 4 nopţi porneşte de la 150 de euro de persoană. În curând vor fi disponibile şi camere în căminul Universităţii Babeş - Bolyai (UBB - Economica).

Pentru hotelurile din Cluj-Napoca, care sunt pe site-ul UNTOLD, preţurile sunt următoarele:

  • Hoteluri 3 stele: de la 325 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopţi

  • Hoteluri 4 stele: de la 400 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopţi

  • Hoteluri de 5 stele: de la 485 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopţi

Şi în acest an, hotelul Radisson va face parte din festivalul UNTOLD şi va deveni unul tematic, cu experienţe VIP, petreceri exclusiviste şi experienţe unice. Cei care se cazează aici pot vedea mainstage-ul, dar şi alte locuri din festival direct din camera de hotel.

Abonamentele la UNTOLD, Neversea şi Massif sunt la vânzare pe site-ul fiecărui festival. Fanii pot achiziţiona şi un pachet special care le oferă General Access la toate cele 3 festivaluri, la un preţ special, de 299 euro + taxe. Astfel, cumpărătorii economisesc 309 euro + taxe din preţul final al abonamentelor. Acest combo pack unic poate fi achiziţionat de pe Massif, Neversea sau UNTOLD.

Sursa:Comunicat UNTOLD GRUP