WEST SIDE CHRISTMAS MARKET, ORGANIZAT DE UNTOLD UNIVERSE, ALES CEL MAI FRUMOS TÂRG DE CRĂCIUN DIN ROMÂNIA
 
,West Side Christmas Market’’ a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, din 2022, în urma unui sondaj realizat pe site-ul observatornews.ro. Top-ul a fost realizat având la baza peste 10.000 de voturi ale românilor din întreaga ţară.
 
În urma voturilor, mii de români au ales ,,West Side Christmas Market’’ ca fiind cel mai spectaculos târg de Crăciun din România.
Competiţia a inclus cele mai căutate târguri de Craciun din acest an, organizate în Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj.
 
PRINCIPALELE ATRACŢII DE CARE S-AU BUCURAT PESTE 1 MILION DE VIZITATORI LA ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET’’
 
În perioada 25 noiembrie - 27 decembrie concertele, focurile impresionante de artificii, roata panoramică cu peste un milion de luminiţe, caruselul magic, patinoarul şi cea mai mare perdea decorativă de lumini din România au fost doar câteva dintre principalele atracţii îndrăgite de peste 1 milion de oameni, atât din Bucureşti, cât şi din ţară, care au vizitat Parcul Drumul Taberei cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
 
Una din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediţie a fost perdeaua spectaculoasă de lumini care a îmbrăcat podul suspendat din parcul Drumul Taberei. Aceasta a fost cea mai mare perdea decorativă din România, de până acum, a avut o lungime de peste 100 m şi a fost suspendată la o înălţime de până la 50 m. În realizarea acestei instalaţii luminoase,organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în locaţii emblematice din lume, printre care şi Rockefeller Center din New York.
Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti: ,, Să vezi atât de multă lume fericită, copii cu zâmbetele până la urechi, îţi umple sufletul. A avut de toate, a fost la înălţime, 33 de zile minunate! A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6! Toţi oamenii, care au muncit pentru ca totul sa iasă bine, merită aprecierea noastră. Sunt profesionişti. Sărbători fericite!‘’
Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe: ,,Să ne aducem contribuţia la magia Crăciunului, a fost o experienţă frumoasă şi pentru noi, în calitate de organizatori. Le mulţumim celor peste 1 milion de români care au vizitat târgul, cât şi celor care l-au votat ca fiind cel mai frumos din România! Tuturor le promitem că vom continua povestea de iarnă şi anul viitor!”
 
Proiectul a fost organizat de grupul UNTOLD Universe şi finanţat în totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun a activat în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spaţiu semnat cu Primăria Sectorului 6.
 
Sursa:Comunicat UNTOLD Universe