“BREAKING SHOW”, PREMIERĂ ÎN SEARA DE REVELION LA DIGI24! UN LATE NIGHT SHOW ÎNDRĂZNEŢ DAR CURAT, LA 10 ANI DE DIGI24

Digi24 aduce în casele românilor care îşi vor petrece noaptea de Revelion şi în faţa televizoarelor un show original, îndrăzneţ, surprinzător şi, în acelaşi timp, curat - BREAKING SHOW.

Pe 31 decembrie, de la ora 21.00, Digi24 dă startul atmosferei de sărbătoare într-un decor specific emisiunilor de tip late night show dar păstrând şi abordarea unei televiziuni de ştiri. Ce înseamnă asta? Umor fin, relaxare, muzică live şi o binevenită retrospectivă a celor mai importante ştiri ale ultimilor 10 ani. De altfel, prima ediţie BREAKING SHOW va fi o dublă sărbătoare: celebrăm trecerea în noul an dar şi 10 ani de existenţă Digi24, pe care postul i-a împlinit pe 1 martie.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir şi Lucian Mândruţă, iar publicul va avea ocazia să îi descopere pe colegii lor prezentatori altfel decât sunt văzuţi în fiecare zi la ştirile Digi24. Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Ţăranu, Andreea Braşovean, Vlad Craioveanu, sunt o parte dintre vedetele care vor răspunde unor provocări amuzante sau care îşi vor dezvălui talente şi pasiuni surprinzătoare.

Alături de ei, la Breaking Show vor fi fraţii Tibi şi Alin Uşeriu dar şi Selly, care au spus „da” provocărilor propuse de gazdele emisiunii.

Umorul va fi asigurat de actorii invitaţi, Maria Buză, Andreea Vasile, Raul Gheba şi Radu Bucălae dar şi de profesorul universitar Dan Vodnar care şi-a propus să intrăm în 2023 cu mai multe informaţii şi mai puţine mituri despre ce punem în farfurie.

Nu ar fi petrecere şi nici late night show fără muzică live asigurată de Breaking Band şi DJ Mircea Ivan, prezentatorul Ştirilor Dimineţii la Digi24.

Conceptul show-ului, formatul, cât şi producţia sunt semnate de Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului UNTOLD UNIVERSE, în colaborare cu echipa Digi24. Conţinutul original este creat de o echipă de trei scenarişti cu experienţă atât în proiecte TV, cât şi în show-uri live de improvizaţie sau stand-up comedy. Filmările s-au realizat în studiourile DIGI24, într-un decor special creat pentru formatul unui late night show.

Oana Zamfir, gazda emisiunii – „De ani de zile visam să se realizeze în România o emisiune inspirată din formatul Late Night Show. Sunt norocoasă să fiu parte din acest proiect care este, cu siguranţă, diferit de tot ce veţi găsi la tv în noaptea de Revelion. Eu şi Lucian v-am pregătit un show care, timp de 3 ore, vă va ţine lipiţi de Digi24. De ce m-aş uita eu la Breaking Show? Pentru că aş fi extrem de curioasă să văd cum reuşeşte o televiziune de ştiri din România să îmbine strălucirea divertismentului cu ideea de news content. Breaking Show reuşeşte asta. Va fi un show cum nu aţi mai văzut la Digi24 şi nici în România!”

Lucian Mândruţă, gazda emisiunii - “Va spun un secret. Practic, prin toate proiectele de televiziune pe care le-am făcut până acum în toată viaţa mea, îmi dau seama că nu am făcut altceva decât să mă pregătesc pentru momentul ăsta, pentru show-ul ăsta! Vom avea invitaţi, vom fi aroganţi cu ei atât cât trebuie, vom încerca să uităm că ţara asta are şi politicieni, măcar pentru 3 ore. Şi vom avea şi glume bune, dar undeva în partea a doua a emisiunii. Le prindeţi voi, cum aţi prins-o şi p-asta.”

Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD UNIVERSE - “Prima bucurie care s-a produs pentru noi a fost când managementul DIGI24 a îmbrăţişat propunerea noastra de a face un astfel de show, în România, de Revelion. A doua bucurie a fost când am descoperit cu câtă pasiune lucrează echipele pentru acest proiect, atât echipa Magic Maker Media House, cât şi echipa Digi24. Şi cea de-a treia bucurie a fost emisiunea în sine, care sper să fie o bucurie pentru toţi cei care o vor urmări.”

Sursa:Comunicat  Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului UNTOLD UNIVERSE