5 to go ┼či Vola.ro deschid sezonul┬áde iarn─â cu┬ác─âl─âtorii de poveste  pentru iubitorii de cafea

Colec┼úia de pahare de s─ârb─âtoare 5 to go de anul acesta este realizat─â în parteneriat cu Vola.ro ┼či include premii garantate tuturor celor care particip─â la campanie, printr-un mecanism simplu: astfel, cei care cump─âr─â unul dintre produsele participante pot scana codul QR aflat pe paharele cu design de s─ârb─âtori ┼či câ┼čtig─â automat un voucher de 20 de euro oferit de Vola.ro pentru c─âl─âtorii programate pân─â la finalul anului 2023.  

Edi┼úia de colec┼úie a fost lansat─â în edi┼úie limitat─â de doar 700,000 de pahare ┼či aduce magia sezonului în prim-plan atât prin design, cât ┼či prin invita┼úia la aventur─â ┼či explorare adresat─â prietenilor 5 to go, care î┼či pot l─ârgi orizonturile c─âl─âtorind ┼či descoperind locuri noi ┼či anul viitor. 

Paharele sunt disponibile în cafenelele 5 to go din întreaga ┼úar─â, pân─â la finalul lunii ianuarie. 

„Campaniile de anul acesta care au beneficiat de edi┼úii de pahare dedicate, precum Retrogrand, Tu e┼čti STAR sau #FACEM, au fost bine primite de consumatorii no┼čtri. Avem o comunitate activ─â, deschis─â la nou, care apreciaz─â valoarea ad─âugat─â ┼či oportunitatea de a descoperi o nou─â utilitate a paharelor 5 to go, prin parteneriate cu branduri cu care rezon─âm atât noi, cât ┼či consumatorii no┼čtri. 

De aceste s─ârb─âtori, îi invit─âm s─â-┼či planifice c─âl─âtoriile pentru anul 2023 în timp ce savureaz─â cafeaua preferat─â”, spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.

„Vola.ro a ap─ârut într-o perioad─â în care, pentru a achizi┼úiona un bilet de avion trebuia s─â mergi într-un sediu al unei agen┼úii de turism, s─â pl─âte┼čti numerar, s─â ai documentele de c─âl─âtorie la tine ┼či multe alte piedici.

Ne-am dorit s─â ar─ât─âm românilor c─â a-┼úi cump─âra un bilet de avion sau o cafea poate fi la fel de simplu ┼či rapid. Fiecare cafea le aduce clien┼úilor 5 to go un voucher Vola.ro în valoare de 20 euro pentru planurile lor de c─âl─âtorie din noul an”, a declarat Claudia Tocil─â, marketing manager Vola.ro.

5 to go a avut întotdeauna un design recognoscibil al paharelor, p─âstrând aceea┼či not─â juc─âu┼č─â, într-un stil pop-art extrem de apreciat de consumatori. ┼×i aceast─â edi┼úie de colec┼úie p─âstreaz─â nota definitorie de design a brandului, îns─â, de data aceasta, în culori de s─ârb─âtoare.

Peste 60,000 de consumatori trec zilnic pragul cafenelelor 5 to go, iar în 2022 recordul de cafele vândute într-o singur─â zi este de┼úinut de o cafenea din Bucure┼čti, cu 1,400 de cafele. Re┼úeaua 5 to go cuprinde în acest moment 420 de cafenele, cu un ritm de expansiune constant ┼či sus┼úinut.

 Sursa:Comunicat de presa