5 to go şi Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de poveste  pentru iubitorii de cafea

Colecţia de pahare de sărbătoare 5 to go de anul acesta este realizată în parteneriat cu Vola.ro şi include premii garantate tuturor celor care participă la campanie, printr-un mecanism simplu: astfel, cei care cumpără unul dintre produsele participante pot scana codul QR aflat pe paharele cu design de sărbători şi câştigă automat un voucher de 20 de euro oferit de Vola.ro pentru călătorii programate până la finalul anului 2023.  

Ediţia de colecţie a fost lansată în ediţie limitată de doar 700,000 de pahare şi aduce magia sezonului în prim-plan atât prin design, cât şi prin invitaţia la aventură şi explorare adresată prietenilor 5 to go, care îşi pot lărgi orizonturile călătorind şi descoperind locuri noi şi anul viitor. 

Paharele sunt disponibile în cafenelele 5 to go din întreaga ţară, până la finalul lunii ianuarie. 

„Campaniile de anul acesta care au beneficiat de ediţii de pahare dedicate, precum Retrogrand, Tu eşti STAR sau #FACEM, au fost bine primite de consumatorii noştri. Avem o comunitate activă, deschisă la nou, care apreciază valoarea adăugată şi oportunitatea de a descoperi o nouă utilitate a paharelor 5 to go, prin parteneriate cu branduri cu care rezonăm atât noi, cât şi consumatorii noştri. 

De aceste sărbători, îi invităm să-şi planifice călătoriile pentru anul 2023 în timp ce savurează cafeaua preferată”, spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.

„Vola.ro a apărut într-o perioadă în care, pentru a achiziţiona un bilet de avion trebuia să mergi într-un sediu al unei agenţii de turism, să plăteşti numerar, să ai documentele de călătorie la tine şi multe alte piedici.

Ne-am dorit să arătăm românilor că a-ţi cumpăra un bilet de avion sau o cafea poate fi la fel de simplu şi rapid. Fiecare cafea le aduce clienţilor 5 to go un voucher Vola.ro în valoare de 20 euro pentru planurile lor de călătorie din noul an”, a declarat Claudia Tocilă, marketing manager Vola.ro.

5 to go a avut întotdeauna un design recognoscibil al paharelor, păstrând aceeaşi notă jucăuşă, într-un stil pop-art extrem de apreciat de consumatori. Şi această ediţie de colecţie păstrează nota definitorie de design a brandului, însă, de data aceasta, în culori de sărbătoare.

Peste 60,000 de consumatori trec zilnic pragul cafenelelor 5 to go, iar în 2022 recordul de cafele vândute într-o singură zi este deţinut de o cafenea din Bucureşti, cu 1,400 de cafele. Reţeaua 5 to go cuprinde în acest moment 420 de cafenele, cu un ritm de expansiune constant şi susţinut.

 Sursa:Comunicat de presa