Extasy dă startul la Black Friday ul experienţelor pentru amintiri de neuitat

Extasy dă startul la Black Friday-ul experienţelor pentru amintiri de neuitat

Aplicaţia are peste 1.000 de activităţi inedite pentru cei dornici de adrenalină sau pentru activităţi în cuplu reduse cu până la 80%

După ce a trecut nebunia cumpărăturilor de telefoane, televizoare, aparatură electrocasnică, maşini şi case, e timpul să ne gândim şi la cadouri care ne produc amintiri pe viaţă. Aplicaţia pentru experienţe Extasy a început reducerile de Black Friday. Până pe 30 noiembrie, în cadrul aplicaţiei veţi putea regăsi peste 1.000 de experienţe unice, pentru prieteni, cupluri sau pentru cei dornici de adrenalină. Unele dintre acestea au reduceri de până la 80%. Piaţa de experienţe şi activităţi s-a dublat în 2022, faţă de 2021, spun studiile recente, consumatorii fiind tot mai interesaţi să iasă din zona de confort şi să experimenteze adrenalina.

Credem că Extasy este diferit pentru că nu am mers pe clasica metodă de a oferi preţuri mai mici care pot să nu fie reale de multe ori, credem că experienţele pe care le oferim sunt valoroase, aşa că am scos în faţă un mecanism de cash back prin care utilizatorul acumulează bani în aplicaţie la fiecare achiziţie cu care poate să cumpere o altă experienţă. Astfel uilizatorii se pot bucura şi mai mult de amintiri şi experienţe de neuitat. Extasy îţi oferă un Black Friday dedicat ţie, nu casei tale, nu maşinii tale, ci ţie. În Extasy vei descoperi experienţe care să te ajute să te relaxezi, să ieşi din zona de confort, să îţi aduni amintiri care să conteze cu adevărat, să petreci un timp de calitate cu cei dragi.”, spune Sveatoslav Vizitiu, Co-fondator Extasy.

Cum funcţionează sistemul de cash back în aplicaţia Extasy?

 • La achiziţionarea unei experienţe sub 50 de lei - Extasy îţi oferă 50% din valoarea comenzii

 • Dacă preţul experienţei cumpărate este până în 200 de lei - primeşti înapoi 60% din valoarea comenzii

 • Dacă preţul experienţei depăşeşte 200 de lei - te bucuri de 80% înapoi din valoarea comenzii

Aplicaţia Extasy adună peste 1.000 de experienţe inedite din Bucureşti, Cluj, Braşov, Timişoara, Iaşi, Craiova, Oradea sau Constanţa. Printre cele mai căutate experienţe sunt: zborurile cu avionul, zborurile cu parapanta, Test-drive-ul cu Tesla, masajele şi terapia prin plutire. Toate experienţele de Black Friday şi nu numai pot fi achiziţionate folosind aplicaţia Extasy sau de pe site-ul www.extasy.com.

Care este profilul cumpărătorilor de experienţe?


80% dintre cei care folosesc aplicaţia Extasy o fac pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi. Am observat că pandemia a schimbat puţin felul în care oamenii fac cadouri- nu îi mai interesează atât de mult obiectele, ci amintirile pe care le oferă celorlalţi. Dacă vorbim despre profilul consumatorilor de experienţe, pe primul loc sunt bărbaţii, între 27-35 de ani, care au deja familii şi îşi doresc activităţi în afara casei alături de cei dragi, apoi sunt cuplurile între 20-30 de ani care vor experienţe de relaxare romantice şi pe locul trei sunt iubitorii de adrenalină şi suspans, tineri între 20 şi 35 de ani.” spune Sveatoslav Vizitiu, Co-fondator Extasy.

Topul celor mai interesante experienţe pe care le găseşti în aplicaţia Extasy de Black Friday

 1. Experienţele de Escape Room

 2. Experienţe de zbor (Prima lecţie de zbor)

 3. Experienţele de relaxare cum este terapia prin plutire sau masajul.

 4. Experienţele de Tasting, bere, vin sau Whiskey

 5. Experienţele de călărie

 6. Experienţele de test driving

Topul experienţelor cu cele mai mari reduceri de Black Friday în aplicaţia Extasy

 1. Masaj Thailandez (Swedish Blend / Stone Therapy/ Deep Tissue) - Cluj-Napoca

 2. Zbor Deasupra oraşului - Cluj Napoca

 3. Tesla Experience - Cluj-Napoca

 4. Karting - Bucureşti

 5. Pilot pentru o zi - Bucureşti

 6. Skydiving - Bucureşti

 7. Vizită la salina Praid şi degustare de brânzeturi- Braşov

 8. Zbor cu parapanta - Braşov

Extasy, un start-up evaluat la 7 milioane de euro

Extasy este un start-up înfiinţat de Bogdan Buta, fondator UNTOLD şi de Sveatoslav Vizitiu- cei doi fiind foşti colegi de facultate. Proiectul a atras investiţii de milioane de euro şi a ajuns în prezent la o evaluare de aproape 7 milioane de euro. Extasy îşi propune să devină principalul furnizor de experienţe pe piaţa din România şi are planuri de extindere şi peste hotare. 

Sursa:Comunicat Raluca Maruntu-PR Magic Maker