Black Friday de senzaţii continuă pe 25 noiembrie, cu reduceri de până la 70%, la Ploieşti Shopping City

Campania Black Friday de senzaţii continuă la Ploieşti Shopping City, pe 25 noiembrie, cu reduceri de preţuri de până la 70% în magazinele preferate, dar şi cu premii pentru clienţii care folosesc aplicaţia mobilă SPOT.

Probează, simte, iubeşte

Anul acesta, sub conceptul „Black Friday de senzaţii”, centrul comercial Ploieşti Shopping City creează un univers senzorial complex, în care clienţii sunt invitaţi să vină în magazine şi să-şi antreneze toate simţurile: să vadă, să atingă, să miroasă, să guste, astfel încât să iubească necondiţionat tot ceea ce îşi achiziţionează.

Promoţii Black Friday care ajung până la 70% la Ploieşti Shopping City

Printre cele mai spectaculoase reduceri de Black Friday anunţate de Ploieşti Shopping City se numără cele de la brandurile Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, OPTIblu, Flanco, Top Shop, Teilor, Adidas, Intersport, Various Brands, Benvenuti, Buzz, 4F care au pregătit reduceri între 25% şi 70%. Mai mult, la Zara, ofertele încep cu o zi mai devreme. Astfel, clienţii pot beneficia de pe 24 noiembrie, începând cu ora 21:00, de 40% reducere la articolele selectate.

Mai multe oferte de senzaţii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/oferte/.

Premii garantate în aplicaţia SPOT, de Black Friday

Iar pentru că ofertele nu vin niciodată singure, pe 25 noiembrie vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicaţia SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei din magazinele centrului comercial, clienţii primesc garantat un premiu dacă scanează bonul în aplicaţia SPOT, în secţiunea „Răzuieşte şi câştigă”.

Sutele de premii instant constau în parfumuri, produse de îngrijire personală, lumânări parfumate şi odorizante pentru cameră, ţinute vestimentare, mese delicioase în food court, căşti audio wireless, brăţări FITBIT şi sunt axate pe încântarea tuturor simţurilor – olfactiv, tactil, vizual, auditiv şi gustativ.

Ce este aplicaţia SPOT şi cum se instalează?

Experienţa de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicaţia de recompensare a clienţilor loiali din Ploieşti Shopping City. Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată atât din Google Play, cât şi din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să îşi creeze un cont şi să se autentifice în aplicaţie. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceştia vor avea acces la oferte şi beneficii exclusive, în funcţie de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obţine punctele de loialitate, aceştia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicaţia şi pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din ţară. Clienţii au opţiunea de a selecta în aplicaţie mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar şi posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicaţie: Mega Mall Bucureşti, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timişoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamţ, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureş, Ploiesti Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

 

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City