UNTOLD participă la  Festivalul Brazilor de Crăciun
 
UNTOLD participă şi în 2022 la unul dintre cele mai mari evenimente caritabile din România, Festivalului Brazilor de Crăciun. 
 “Real life magic” va fi tema din acest an a bradului UNTOLD scos la licitaţie în cadrul evenimentului
Considerat unul dintele cele mai mari evenimente caritabile din România, Festivalul Brazilor de Crăciun prezintă în fiecare an concepte unice, creaţii care spun o poveste. O poveste a binelui şi a generozităţii, a magiei pe care viaţa o reprezintă. 
Potrivit reprezentanţilor UNTOLD, pentru al doilea an la rând, organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, participă la evenimentul de la Muzeul Naţional de Artă al României cu un brad special, cu ajutorul căruia să ofere zâmbete, bucurie şi magie tuturor copiilor. La povestea şi designul bradului au lucrat, la fel ca şi la ediţia din anul trecut, echipa de arhitecţi şi designeri UNTOLD. 
Crăciunul este mereu o sursă puternică de inspiraţie, fiind practic sinonimul magiei, iar echipa de designeri UNTOLD vine să ne arate acest lucru prin bradul de Craciun pregătit în acest an pentru eveniment!
Răzvan Luca, Group Creative Director UNTOLD Universe: “Am descoperit împreună acest lucru, în ultimii ani, şi tot împreună am învăţat cea mai importantă lecţie, a transformării. Este acea putere interioară fermecată, care se activează atunci când ne reinventăm, când trăim în prezent, când suntem aici pentru oamenii importanţi din viaţa noastră. Trăim poveştile pe care ni le spunem şi avem nevoie de magie!”.
Povestea bradului UNTOLD este inspirată de un brad-castel dintr-o pădure locuită de elfi, plină de flori interiorul lor sălăşluiesc în pace toate popoarele tărâmului UNTOLD.nemuritoare, aflată în inima Regatului Naturii Fermecate. Acolo, brazii sunt simbolul vieţii pururea în floare, iar în 
Banii strânşi la licitaţie vor sprijini accesul la educaţie al copiilor vulnerabilizaţi de sărăcie, dar şi de război, în contextul crizei umanitare din Ucraina.
Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe:  "Este al doilea an în care participăm la Festivalul Brazilor de Crăciun! După succesul de anul trecut, suntem încântaţi şi onoraţi să participăm şi la ediţia din acest an, să ne aducem şi noi mica noastră contribuţie la marele bine pe care îl face organizaţia Salvaţi Copiii România an de an. În acest an fondurile se duc spre educaţia copiilor vulnerabilizaţi de sărăcie şi de război. Şi noi am susţinut prin diverse campanii mereu perfomanţa în educaţie şi astfel de valori ne-au adus pe noi şi pe prietenii noştri de la Salvaţi Copiii împreună.”
 
Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România: “Festivalul Brazilor de Crăciun este mai mult decât un eveniment de caritate, este un pol de solidaritate socială, un loc în care generozitatea devine temelie pentru binele comun, pentru accesul la educaţie al tuturor copiilor vulnerabili. Suntem recunoscători celor care sprijină cauza acestor copii şi suntem mai ales încrezători că binele se întoarce mereu mai puternic. Echipa UNTOLD este în al doilea an implicată şi este un suport valoros pentru educaţia copiilor.”
În 2021, bradul creat de echipa de designeri UNTOLD a fost unul dintre cei mai râvniţi brazi de Crăciun din cadrul evenimentului şi a fost licitat şi cumpărat de Kaufland România cu suma de 50.000 de euro.
 
Sursa:Comunicat UNTOLD GRUP.
 
Foto ilustrativ