Ploieşti Shopping City sărbătoreşte toamna cu noi colecţii vestimentare şi cu premii speciale pentru utilizatorii SPOT

Toamna e aici, plină de culoare, provocări şi începuturi, iar la Ploieşti Shopping City a venit cu numeroase surprize pentru clienţi. Îi aşteaptă cu Great Times şi colecţii noi, perfecte pentru aventurile marelui peisaj urban.

Toamna este sezonul potrivit pentru a te bucura de noi experienţe, fie că vrei să explorezi oraşele ţării sau ale Europei. Indiferent de ce alegi să faci în acest sezon, ai nevoie de o ţinută pe măsura aventurii la care te-ai gândit.

La Ploieşti Shopping City, clienţii îşi pot găsi inspiraţia în numeroase magazine de fashion, indiferent că sunt iubitori ai ţinutelor sport sau a celor smart casual.

Pentru exploratorii urbani, o pereche de sneakers este tot ce au nevoie să adauge unei ţinute cool. Cele mai noi modele sunt disponibile în magazinele GRID, Various Brands, Adidas, BUZZ, Intersport, Sizeer, Sport Vision sau Hervis. Articolele din denim sau din piele, versatile şi atât de uşor de integrat în look-urile urbane, te aşteaptă în magazinele de fashion precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Colin’s, H&M, BSB, Tom Tailor, Cropp sau House.

Promoţii de toamnă cu SPOT

Utilizatorii SPOT pot profita de promoţiile pe care le aduce această toamnă. Tot ce trebuie să facă este să descopere şi să mixeze noile colecţii din magazinele Ploieşti Shopping City, să scaneze fiecare bon de cumpărături în aplicaţie, să acumuleze puncte de loialitate, iar apoi să se bucure de premiile speciale.

Despre Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 46.500 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, şi multe altele.

Cu aplicaţia mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, clienţii Ploieşti Shopping City sunt recompensaţi cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte şi beneficii exclusive.

Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.


Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City