Tuborg dă tonul alături de Jason Derulo, noul brand ambasador
Începând din vara lui 2022, Tuborg are un nou ambasador, un artist de renume mondial: Jason Derulo, cântăreţ, compozitor şi dansator. Astfel, brandul Tuborg continuă să-şi facă simţită prezenţa în lumea muzicală şi îşi întăreşte angajamentul de a aduce împreună oameni de pretutindeni prin intermediul muzicii şi al experienţelor memorabile. 
 
De curând, artistul american a fost prezent în România, la festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, unde alături de Tuborg a dat tonul distracţiei pentru cei 55.000 de spectatori veniţi la eveniment. Aceştia s-au bucurat de prezenţa artiştilor preferaţi şi de oportunitatea oferită de Tuborg de a cuceri scena şi de a învăţa mişcări de dans originale de la dansatori profesionişti, aduşi special pentru a-i inspira şi a-i motiva să uite de inhibiţii şi să se mişte pe ritmul muzicii favorite. Colaborarea dintre Tuborg şi artişti de renume internaţional este apreciată deja de iubitorii muzicii din întreaga lume, printre artiştii care au fost implicaţi în proiecte alături de Tuborg numărându-se David Guetta, The Chainsmokers, Clean Bandit, Diplo sau Major Lazer. 
 
„Muzica este un liant puternic pentru oamenii de pretutindeni şi un instrument de comunicare universal.  Tuborg îşi doreşte să îi aducă împreună pe toţi iubitorii de muzică, oferindu-le bucurie prin intermediul campaniilor derulate cu ambasadorii săi. După succesul campaniei cu David Guetta în 2021, anul acesta am început să colaborăm cu un nou partener. Jason Derulo este un artist îndrăgit în toată lumea, astfel că parteneriatul cu el va fi cu siguranţă unul apreciat în România şi nu numai. Ne bucurăm că Tuborg a dat tonul distracţiei şi la Craiova, la unul dintre cele mai mari evenimente ale verii. Tuborg ne invită pe fiecare dintre noi să profităm din plin de orice oportunitate şi să ne depăşim limitele şi va continua să fie un susţinător puternic al muzicii”, a declarat Mihaela Hristea, Vicepreşedinte Marketing Tuborg România.
 
Colaborarea Tuborg cu Jason Derulo este evidenţiată şi într-o piesă a artistului, lansată la începutul verii. Slidin' este o melodie fresh, ce emană optimism şi voie bună. Tuborg crede cu tărie în bucuria pe care muzica o aduce în vieţile oamenilor, astfel că, prin intermediul campaniei globale a brandului, a susţinut în ultimii ani zeci de artişti şi a oferit acces publicului la cântăreţi cunoscuţi din întreaga lume.
 
Sursa:Comunicat de presa WefflerMark