Lanţul de restaurante Noodle Pack a deschis a doua locaţie în Ploieşti, în incinta Ploieşti Shopping City

Începând cu această lună, vizitatorii Ploieşti Shopping City pot experimenta gusturile asiatice la Noodle Pack. Restaurantul serveşte preparate gustoase pe bază de noodles, gătite în bucătăria deschisă, pentru o experienţă la superlativ.

Designul noului restaurant din Ploieşti Shopping City este unul modern, urban, care integrează tehnologii de ultimă generaţie, concept care se regăseşte în majoritatea locaţiilor.

Noodle Pack se diferenţiază printr-un sistem de servire personalizat, transparent şi produse de calitate. Recunoscut ca un brand modern şi fresh, restaurantul le oferă clienţilor atât un loc de întâlnire cool, cât şi experienţe culinare variate, iar conceptul de tip mix&match le oferă posibilitatea să îşi creeze propriul dish, după bunul plac.

La finalul lunii iulie a avut loc deschiderea primului Noodle Pack Drive Thru din ţară, care a însemnat un capitol nou în consolidarea şi extinderea reţelei de restaurante. Ne dorim să devenim un brand recunoscut internaţional, să oferim aceleaşi produse de calitate şi publicului străin şi în următoarele luni vom deschide primele restaurante proprii din afara ţării, mai exact în Budapesta şi Viena”, au declarat cei doi fondatori, Daniel Tişea şi Samuel Hanuseac.

Sursa:Comunicat de presa