Ploieşti Shopping City anunţă deschiderea magazinelor CROPP şi HOUSE, începând cu 25 august

Joi, 25 august, Ploieşti Shopping City inaugurează două noi magazine, CROPP şi HOUSE, ale retailerului polonez de fashion LPP. Deschiderea celor două branduri vine cu oferte speciale pentru clienţii centrului comercial. Mai exact, primii 50 de clienţi ai magazinului CROPP beneficiază de 20% discount, iar la HOUSE, primele trei zile ale marii deschideri vin cu reduceri de 20% la achiziţii de minim 200 lei.

Grupul polonez LPP este prezent pe piaţa locală din 2007 şi deţine în România 119 magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay. Noile unităţi, sub mărcile CROPP şi HOUSE, vor avea însumate o suprafaţă de 1236 metri pătraţi, consolidând astfel mixul de chiriaşi de modă din Ploieşti Shopping City.

Vizitatorii Ploieşti Shopping City aşteaptă de mult atmosfera urban young pe care o creează magazinele CROPP şi HOUSE. Anticipăm rezultate foarte bune încă de la deschidere”, declară reprezentanţii brandurilor.

CROPP, un brand care se adresează tinerilor rebeli

CROPP este un brand streetwear, potrivit celor care trăiesc după propriile reguli şi preferă hainele prin care îşi pot exprima personalitatea. Ceea ce diferenţiază CROPP de alte branduri sunt articolele vestimentare pregătite în colaborare cu ilustratori şi artişti de graffiti din întreaga lume.

CROPP a adoptat o abordare sustenabilă, prin introducerea liniei Eco Aware: articolele sunt realizate într-o manieră prietenoasă cu mediul înconjurător şi se bazează pe reducerea consumului de apă, energie şi alte resurse materiale. Noul magazin CROPP din Ploieşti Shopping City va fi cel de-al 17-lea deschis în România

HOUSE încurajează ţinutele atipice şi originale

Colecţiile HOUSE sunt alcătuite din articole cool care respectă ultimele tendinţe în modă. Stilul urban al brandului prezintă ţinute atemporale cu inspiraţie din lumea artei, a muzicii şi a filmelor.

Articolele HOUSE sunt potrivite oricărei persoane cu spiritul mereu tânăr, pentru care vârsta este doar un număr. Primul magazin HOUSE din Ploieşti care se va deschide în Ploieşti Shopping City este cel de-al 16-lea din România.

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City