Petreceri energizante sus pe terasa Ploieşti Shopping City, pe tot parcursul verii.Andrew Dum şi Rhytmix animă atmosfera la Sunset Party, pe 26 august

Distracţia continuă pe terasa Ploieşti Shopping City, cu muzică bună şi momente efervescente. Pe 26 august, de la 20:30, DJ-ul Andrew Dum, prezent pe scenele festivalurilor mari din România, şi Rhythmix, unul dintre cei mai experimentaţi şi energici percuţionişti din România, promit o atmosferă pe cinste.

Great Times pe terasa Ploieşti Shopping City

Vizitatorii Ploieşti Shopping City se pot bucura de serile de vară în aer liber, sus, pe terasa centrului comercial. Cele mai frumoase apusuri pot fi admirate de la înălţime, alături de muzică live şi great times împreună cu prietenii. De asemenea, răsfăţul culinar este la el acasă, cu meniuri delicioase, deserturi răcoritoare şi cocktailuri energizante de la restaurantele şi fast food-urile preferate.

După mai multe concerte ale unor artişti îndrăgiţi, precum Grasu XXL, Olivia Addams, Sasha Lopez sau Minelli, lista evenimentelor continuă cu Andrew Dum şi Rhythmix, care vor anima atmosfera pe terasa Ploieşti Shopping City pe 26 august, timp de trei ore. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro .

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City